Åbent hus lørdag den 29. januar kl. 10-12.30 (virtuelt)

Hør mere om gymnasial uddannelse lige midt i byen

OBS! Pga. coronasituationen afholdes Åbent Hus den 29. januar virtuelt! DELTAG HER: VIRTUELT ÅBENT HUS

Vi inviterer til virtuelt Åbent Hus på Aarhus HF & VUC lørdag den 29.1 kl. 10.00-12.30 på Dalgas Avenue 2, 8000 Aarhus C.
Du bliver introduceret til ALLE HF-uddannelser på Aarhus HF i et fælles programpunkt. Herefter får du mulighed for at dykke ned i den linje som du har særlig interesse for.
Kom og hør mere om:

  • LINJERNE PÅ DET 2-ÅRIGE HF (Science, Sundhed, Green, Business, Force, Global, Menneske-Samfund)
  • KREATIVE HF-KLASSER (Stage, Film, Musik, Kunst & Design)
  • HF ORDBLIND
  • HF FUNDAMENTET
  • HF ENKELTFAG
  • 1-ÅRIGE FAGPAKKER

Her kan du se PROGRAM FOR DAGEN 

Her kan du TILMELDE DIG ÅBENT HUS

HF er ikke bare HF

En væsentlig del af Aarhus HF's DNA er vores mange forskellige HF-tilrettelæggelser, som på forskellig vis appellerer til interesser, behov og ambitioner. Aarhus HF er for dig, der:


Her på siden kan du få et overblik over alle vores HF-tilbud og få en rundtur på skolen.

Få det hurtige overblik over vores mange HF-uddannelser::

2-årig HF: Ungdomsuddannelse med følgende studierettede fagpakker: HF GREEN - HF SCIENCE - HF SUNDHED - HF BUSINESS - HF MENNESKE-SAMFUND - HF FORCE - HF GLOBAL - HF STAGE - HF FILM

Kreativ HF: Kreative, adgangsgivende HF-forløb: HF KUNST & DESIGN - HF MUSIK - HF STAGE - HF FILM

HF-enkeltfag: Den fleksible HF, hvor du selv sammensætter din HF via enkeltfag. Du kan fx vælge timer nok på skemaet til at kunne tage en HF på helt ned til 2 år. Du kan også vælge at have færre timer på skemaet - fx hvis du også vil have tid til børn, job eller andet - og dermed tage din HF på 3, 4 eller flere år. Du kan starte til august eller januar.

HF UNI: Hvis du vil fortsætte på universitetet efter HF, skal du supplere din HF med et såkaldt supplerende overbygningsforløb (SOF), som består af to fag på hhv. B-A- og C-B-niveau. Du kan tage HF UNI, som er en HF + SOF i én og samme pakke, på helt ned til 2 år. Det kan ikke gøres hurtigere!

Fagpakker og klasser via HF-enkeltfag: 1-årige fagpakker målrettet dig, der vil læse videre til pædagog eller inden for sundheds- og socialområdet, men som mangler de nødvendige HF-fag. Vi tilbyder også en grundpakke for dig, der gerne vil starte med de grundlæggende fag. Når du har afsluttet en af HF-fagpakkerne, vil du være rustet til at fortsætte dit videre uddannelsesforløb. Vi tilbyder HF Fokus, som er et 3-årigt forløb for dig, der gerne vil have en skræddersyet HF, der passer præcis til dig og dine interesser, samtidig med du går i en klasse.

HF tilpasset specifikke målgrupper: HF ELITESPORT - HF FUNDAMENTET - HF ORDBLIND - HF FOR AUTISTER

Jonas, Haley og Astrid viser rundt på skolen...

Roter venligst din telefon for at se siden