TAG DIN HF HOS OS

Gymnasial uddannelse lige midt i byen

Det hurtige overblik:

2-årig HF: HF GREEN - HF SCIENCE - HF SUNDHED - HF BUSINESS - HF MENNESKE-SAMFUND - HF FORCE - HF GLOBAL - HF STAGE - HF FILM

Kreativ HF: HF KUNST & DESIGN - HF MUSIK - HF STAGE - HF FILM

HF-enkeltfag: Den fleksible HF, hvor du selv sammensætter din HF via enkeltfag. Du kan fx vælge timer nok på skemaet til at kunne tage en HF på helt ned til 2 år. Du kan også vælge at have færre timer på skemaet - fx hvis du også vil have tid til børn, job eller andet - og dermed tage din HF på 3, 4 eller flere år.

HF UNI: Hvis du vil fortsætte på universitetet efter HF, skal du supplere din HF med et såkaldt supplerende overbygningsforløb (SOF), som består af to fag på hhv. B-A- og C-B-niveau. Du kan tage HF UNI, som er en HF + SOF i én og samme pakke, på helt ned til 2 år. Det kan ikke gøres hurtigere!

Fagpakker og klasser via HF-enkeltfag: 1-årige fagpakker målrettet dig, der vil læse videre til pædagog eller inden for sundheds- og socialområdet, men som mangler de nødvendige HF-fag. Vi tilbyder også en grundpakke for dig, der gerne vil starte med de grundlæggende fag. Når du har afsluttet en af HF-fagpakkerne, vil du være rustet til at fortsætte dit videre uddannelsesforløb. Vi tilbyder HF Fokus, som er et 3-årigt forløb for dig, der gerne vil have en skræddersyet HF, der passer præcis til dig og dine interesser, samtidig med du går i en klasse.

HF tilpasset specifikke målgrupper: HF ELITESPORT - HF FUNDAMENTET - HF ORDBLIND - HF FOR AUTISTER

Jonas, Haley og Astrid viser rundt på skolen...

Virtuelt ÅBENT HUS

Du kan blive klogere på HF hos os ved at besøge disse præsentationer fra VIRTUELT ÅBENT HUS, der blev afholdt lørdag d. 16. januar:


HF er ikke bare HF
En væsentlig del af skolens DNA er vores mange forskellige HF-tilrettelæggelser, som på forskellig vis appellerer til interesser, behov og ambitioner. Aarhus HF er for dig, der:

  • gerne vil bruge nogle år af dit ungdomsliv på at være en del af en skole med liv på gangene og et godt studiemiljø i og uden for klassen
  • er interesseret i en karakterfri hverdag med fokus på læring
  • gerne vil være en del af alt det, der følger en gymnasial uddannelse - fx fredagscafé, teaterkoncert, musik- og kunstarrangementer, studietur og gallafest og meget andet.
  • Gerne vil være en del af en skole med landets næsthøjeste HF-karaktergennemsnit ud af Danmarks i alt 104 HF-uddannelsesinstitutioner, og som er bedst i landet til karakterforbedring. Det kan du læse mere om her


 

Roter venligst din telefon for at se siden