GS-sommerkurser

For dig, der skal supplere din gymnasiale uddannelse med et enkelt fag og niveau

Om GS-sommerkurser

På GS-sommerkursus kan du kun supplere i ét fag og  ét niveau. GS-sommerkurserne afsluttes inden studiestart i september og kan benyttes ifm. betinget optagelse. Du skal have en afsluttet gymnasial eksamen.

GS-sommerkurserne starter onsdag d. 6. juli til og med d. 2. august med efterfølgende eksamen med start fra d. 3. august 2022. Se GS-sommerkurser i Aarhus 2022

Du kan ansøge om optagelse på GS-sommerkursus fra 1. marts 2022, hvor der her på sitet også følger nærmere info om  tilrettelæggelse, SU m.m.

 

Fag og niveauer

I skemaet til højre kan du se, hvilke fag og niveauer du normalt kan supplere i.

I vores web-shop på hjemmesiden vil du pr. 1. marts 2022 kunne se det aktuelle tilbud for sommerkurserne, herunder også den enkelte skoles udbud.

Mere om GS-sommerkurser

Vi tilbyder hjælp til dig, der har problemer uden for skolen, som begrænser dine muligheder for at kunne følge med i undervisningen.

Vi tilbyder også hjælp til det faglige indhold, herunder til dig, der har problemer med læsningen.

Som GS-kursist skal du dog være opmærksom på, at det kan være vanskeligt at benytte dig af alle skolens støttefunktioner, som primært skyldes, at du går på et kursustilbud, der er komprimeret og intensivt.

Som kursist på GS-sommerkursus skal du være særlig opmærksom på, at der skal ansøges i meget god tid inden kursusstarten i juli, såfremt du har brug for SPS eller lignende støtte fra læsevejledningen.

Få svar på oftest stillede spørgsmål i vores FAQ

Ansøgningsfristen for særlig støtte i forbindelse med sommerkurserne er 1. juni, men det skal forventes, at der er begrænset støttefunktion i forbindelse med sommerkurser.

Kom i gang med GS-sommerkurser

Kursustilbud samt elektronisk ansøgning til GS-sommerkurserne åbnes 1. marts 2021. Læs mere under Søg om optagelse. Hvis du har opklarende spørgsmål vedrørende GS, kan du kontakte studievejledningen. Betaling for GS-undervisning afhænger af, hvornår du blev færdig med din gymnasiale eksamen. Læs mere under Priser & SU

Roter venligst din telefon for at se siden