GS-sommerkurser

for dig, der skal supplere din gymnasiale uddannelse med et enkelt fag og niveau

Om GS-sommerkurser

Med et GS-sommerkursus er det muligt at overholde fristen for betinget optag på universitetet inden 5. september 2019.

På GS-sommerkursus kan du kun supplere i ét fag og  ét niveau. Du skal have en afsluttet gymnasial eksamen. GS-sommerkurserne starter 8. juli 2019 og afsluttes med eksamen ultimo august 2019.

Sommerkurserne 2019 vil fremgå af web-shoppen på hjemmesiden fra 1. marts 2019.

Klik på sommerkursus-folderen for at læse mere om tilrettelæggelse, SU  mm.: Sommerkurser 2019

Fag og niveauer

I skemaet til højre kan du se, hvilke fag og niveauer du normalt kan supplere i.

På Aarhus HF & VUC tilbydes kurser i alle fag i GS-sommerkursustilbuddet, hvorimod Herning Gymnasium samt Århus Akademi tilbyder enkelte fag fra tilbuddet.

I vores web-shop på hjemmesiden vil du pr. 1. marts 2019 kunne se det aktuelle tilbud for sommerkurserne, herunder også den enkelte skoles udbud.

Mere om GS-sommerkurser

Vi tilbyder hjælp til dig, der har problemer uden for skolen, som begrænser dine muligheder for at kunne følge med i undervisningen.

Vi tilbyder også hjælp til det faglige indhold, herunder til dig, der har problemer med læsningen.

Som GS-kursist skal du dog være opmærksom på, at det kan være vanskeligt at benytte dig af alle skolens støttefunktioner, som primært skyldes, at du går på et kursustilbud, der er komprimeret og intensivt.

Som kursist på GS-sommerkursus skal du være særlig opmærksom på, at der skal ansøges i meget god tid inden kursusstarten i juli, såfremt du har brug for SPS eller lignende støtte fra læsevejledningen.

Få svar på oftest stillede spørgsmål i vores FAQ

Ansøgningsfristen for særlig støtte i forbindelse med sommerkurserne er 1. juni, men det skal forventes, at der er begrænset støttefunktion i forbindelse med sommerkurser.

Kom i gang med GS-sommerkurser

Kursustilbud samt elektronisk ansøgning til GS-sommerkurserne åbnes 1. marts 2019. Læs mere under Søg om optagelse. Hvis du har opklarende spørgsmål vedrørende GS, kan du kontakte studievejledningen. Betaling for GS-undervisning afhænger af, hvornår du blev færdig med din gymnasiale eksamen. Læs mere under Priser & SU

Roter venligst din telefon for at se siden