Kom godt i gang

I nedenstående brochure har vi samlet vigtig info, så du kan få en god studiestart. Se bl.a. login til skolens digitale platforme, og se, hvor på skolen du må ryge, og hvor du kan parkere cykel og bil.

Kom godt i gang

Anskaf dig en computer

Som kursist på Aarhus HF & VUC skal du have en bærbar computer for at kunne deltage i undervisningen, læse iBøger, holde dig orienteret om lektier m.m. Du skal selv anskaffe dig computeren, som skal medbringes hver dag til undervisningen. 

Du kan evt. købe en brugt/istandsat computer til fordelagtige priser, læs mere her: Billige bærbare computere

Skolens digitale platforme

Nedenfor kan du læse mere om skolens digitale platforme. Her kan du se, hvordan du logger på skolens forskellige digitale platforme OBS! Hvis du ikke kan logge på skolens digitale platforme, så send os en mail til kursistlogin@aarhushfogvuc.dk. Så forsøger vi at ordne det.

VUCintra

Få overblik over de ting, der foregår på skolen, find bl.a. skolerelevante nyheder, kalender, eksamensinfo etc.

Ludus Web

Få overblik over de ting, der vedrører din daglige undervisning, se bl.a. dit skema, dine lektier, ændringer/aflysninger etc.

SMS-service

SMS "aarhushfogvuc" til 1230 og få info på mobilen, hvis der sker noget, der vedrører hele skolen.

Facebook

De fleste vigtige informationer får du via skolens Facebook-profil. Gå ind og ”synes godt om” på facebook.com/aarhushfogvuc

Tag bussen eller cyklen!

Det er ikke muligt at parkere bil på skolens område, så vi anbefaler, at man hopper på cyklen eller tager bussen. Bus nr. 16 stopper lige overfor skolen. Derudover kører rigtig mange busser til Harald Jensens PLads, som ligger få minutters gang fra skolen, og der er kun 10 minutters gang til Aarhus Hovedbanegård. Find din bus her: Rejseplanen.dk

Hvis man er i bil, kan man parkere i de omkringliggende gader, men vi anbefaler, at man sætter ekstra tid af til at finde en plads.

Find vej

Aarhus HF & VUC har adresse på Dalgas Avenue 2, 8000 Aarhus C.

Roter venligst din telefon for at se siden