Den del af studievejledningen, som handler om dit videre uddannelsesforløb varetages af Studievalg Østjylland.

Måske er du i tvivl om hvilken uddannelse, du kunne tænke dig? Eller måske skal du have svar på et konkret spørgsmål om uddannelse? Så kan du snakke med Studievalg. Vi kan hjælpe med at finde vejen til en relevant uddannelse for dig. Du kan bruge Studievalg, hvis du har behov for viden om videregående uddannelser og jobmuligheder, eller hvis du er i tvivl og gerne vil have inspiration til at finde yderligere informationer omkring forskellige uddannelser.

Studievalg Østjylland har et vejledningscenter på Trøjborgvej 82, bygn. 1910. Du kan se vores åbningstider og booke en tid til vejledning på www.studievalg.dk/book.

Udover muligheden for individuel vejledning, så er der tilknyttet en studievalgvejleder til skolen:


Sidsel Daubjerg Overgaard
Mail: sdo@studievalg.dk

Studievalg Østjylland er en del af Uddannelses – og Forskningsministeriet. Vi giver professionel, gratis og uafhængig vejledning.

"Jeg laver forskellige kollektive arrangementer i løbet af din tid på Aarhus HF & VUC. Her kan du bl.a. høre om at vælge en uddannelse, optagelsesregler og ansøgning. Arrangementerne støtter dig i at finde og vælge en relevant videregående uddannelse. Du vil blive udfordret til at tænke over, hvad der er vigtigt for dig - og hvorfor. Jeg vil gerne støtte dig i at finde en uddannelse, men du skal selv være aktiv. Målet er, at dit valg af uddannelse bliver så kvalificeret som muligt. Du kan altid komme i kontakt med mig ved at sende mig en mail"

-Sidsel Daubjerg Overgaard

Roter venligst din telefon for at se siden