Den del af studievejledningen, som handler om dit videre uddannelsesforløb varetages af Studievalg Østjylland.

Måske er du i tvivl om hvilken uddannelse, du kunne tænke dig? Eller måske skal du have svar på et konkret spørgsmål om uddannelse? Så kan du snakke med Studievalg. Vi kan hjælpe med at finde vejen til en relevant uddannelse for dig. Du kan bruge Studievalg, hvis du har behov for viden om videregående uddannelser og jobmuligheder, eller hvis du er i tvivl og gerne vil have inspiration til at finde yderligere informationer omkring forskellige uddannelser.

Jeg har vejledning på Aarhus HF og VUC ca. en gang om måneden, og på www.studievalg.dk/book, kan du kan se, hvornår jeg er på skolen, og du kan booke en tid til en vejledningssamtale. Jeg sidder i venterummet ved Studievejledningen.

Desuden har Studievalg Østjylland, hver tirsdag og torsdag, åben vejledning på Dokk1, Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus. Du kan se hvornår og booke tid på samme link. www.studievalg.dk/book


Margith Velling
Mail: mve@studievalg.dk

Studievalg Østjylland er en del af Uddannelses – og Forskningsministeriet. Vi giver professionel, gratis og uafhængig vejledning.

"Jeg laver forskellige kollektive arrangementer i løbet af din tid på Aarhus HF & VUC. Her kan du bl.a. høre om at vælge en uddannelse, optagelsesregler og ansøgning. Arrangementerne støtter dig i at finde og vælge en relevant videregående uddannelse. Du vil blive udfordret til at tænke over, hvad der er vigtigt for dig - og hvorfor. Jeg vil gerne støtte dig i at finde en uddannelse, men du skal selv være aktiv. Målet er, at dit valg af uddannelse bliver så kvalificeret som muligt. Du kan altid komme i kontakt med mig ved at sende mig en mail"

-Sidsel Daubjerg Overgaard

Roter venligst din telefon for at se siden