Studievejlederne på Aarhus HF & VUC kan vejlede dig om dit studieforløb på skolen. Du finder studievejlederne lige ved indgang A. Vejledningen er opdelt i forhold til skolens mange uddannelser.

Se træffe- og telefontider på den studievejledning, der passer til din uddannelse, ved at scrolle ned på siden eller ved klikke på den vejledning, du skal bruge: Studievejledning for 2-årig HF og for Autisme-klassenHF Studievejledning for HF-enkeltfag og Kreativ HFStudievejledning for AVU (9.-10. klasse) og FVUStudievejledning for GS og SOFStudievejledning for ordblinde (AVU) 

 

Du skal booke samtale med en studievejlder via vores bookingsystem, klik her: Book tid til samtale

OBS! Kursister, der ønsker at tale med en vejleder om optagelse på 2-årig HF med start i august, kan booke tid via nedenstående bookingsystem (Vælg Uddannelse/område: 2-årig HF).
Man kan også søge via www.optagelse.dk. Går du allerede i en klasse på skolen, kontakter du blot din klasses studievejleder via personlig henvendelse eller pr. mail.

Studievejledning for 2-årig HF

Vi træffes på telefon mandag-torsdag kl. 9.00-10.00. Ring på tlf. 8732 2500, tast 1 og derefter 3.

Du booker tid til samtale her: Bestil tid til samtale
Send en mail til studievejledningen for 2-årig HF: hf2studievejleder@aarhushfogvuc.dk

Studievejledning for 2-årig HF for autister

Henvendelse vedr. spørgsmål ang. 2-årig HF for autister kan ske ved at sende en mail til a-klassen@aarhushfogvuc.dk eller telefonisk til Ann Ravnsbæk på 8732 2533.

Studievejledning for HF-enkeltfag og Kreativ HF

Du skal booke tid til samtale med en studievejleder, hvilket du gør her: Book tid til samtale

Telefontider: Mandag-fredag: kl. 9.00-10.00 og kl. 13.00-14.00. Ring tlf. 8732 2500, tast 1 og derefter 2.

Mail til studievejledningen: hfestudievejleder@aarhushfogvuc.dk

Er du allerede optaget på et Online-hold og har spørgsmål til dit forløb, så henvend dig i Administrationen for Online-undervisning

 

Studievejledning for AVU (9.-10. klasse) og FVU

Telefontid: Mandag - fredag kl. 9:00-10:00 samt kl. 13:00-14:00 Ring 8732 2500, tast 1 og derefter 1.

Hvis du ønsker at blive optaget på AVU, skal du altid booke en tid med en studievejleder. Klik her: Bestil tid til samtale hvor du kan se vores ledige tider.

Mail til studievejledningen: avustudievejleder@aarhushfogvuc.dk

Vi vejleder også ift. FVU og Online-undervisning. Er du allerede optaget på et Online-undervisningshold og har spørgsmål til dit forløb, så henvend dig i Administrationen for Online-undervisning.