HF ELITESPORT

Kombinér elitesport med en gymnasial eksamen

Om HF Elitesport

På Aarhus HF er vi Team Danmark Uddannelsespartner og samarbejder direkte med Team Danmark om elever under Team Danmark ordningen. Vi samarbejder også med Elite Sports Akademi Aarhus (ESAA) om særlige
uddannelsesforløb for dig, som er ESAA-elev.

Vi kan også lave et HF Elitesport-forløb for dig, der f.eks. er kontraktfodboldspiller og eliteidrætsudøver uden at være med i Team Danmark eller ESAA.

Det betyder, at vi med afsæt i vores fleksible tilrettelæggelser via HF-enkeltfag kan tilbyde særligt gode rammer og muligheder for dig, som vil dyrke eliteidræt, samtidig med du tager en gymnasial eksamen.

Læs mere her: HF Elitesport-folder

Om fag og niveauer

Din HF-uddannelse sammensættes via HF-enkeltfag som du også har mulighed for at tage som Online-undervisning. I skemaet til højre kan du se, hvilke HF-fag og niveauer, der kræves for at få en gymnasial eksamen.

OBS! Når du tager en HF via enkeltfag, kan du have færre timer på skemaet end på andre ungdomsuddannelser og strække uddannelsen over lidt længere tid. Hvis du skal være berettiget til SU, skal du dog have mindst 23 ugentlige timer.
Book tid til samtale med studievejleder, som kan svare på spørgsmål og hjælpe dig med at lave et uddannelsesforløb tilpasset dine individuelle behov i forhold til fag, timetal og skema.

Kom i gang med HF Elitesport

Hvis du vil vide mere om HF via enkeltfag, så kontakt studievejledningen. Læs mere om optagelse, adgangskrav og ansøgningsfrist under Søg om optagelse.
Der er deltagerbetaling på alle HF-fag. Har du mindst 23 timer om ugen er du SU-berettiget. Læs mere under Priser & SU.

Roter venligst din telefon for at se siden