Aarhus HF og VUC logo
Søg
Close this search box.

Generelt om AVU

Kom videre med fag på 9. og. 10. klasse

Hvad kan du bruge AVU til?

AVU er en forkortelse for Almen Voksenuddannelse, og her kan du tage fag og niveauer på 9. og 10. klasses niveau. Du kan også læse fag på basis, som er niveauer under 9. klasse. På AVU kan du:

  • Blive bedre til dansk
  • Komme videre med job og uddannelse

Kursisterne er over 25 år og i alle aldre. Fælles for dem alle er, at de går hos os for at komme videre med uddannelse eller job. I særlige tilfælde kan du gå på AVU, hvis du er under 25 år – læs mere her.

I vores AVU-brochure kan du læse mere om vores forskellige fagpakker samt de AVU-fag/niveauer, vi tilbyder. Se også læreplaner for alle AVU-fag.

En skole med plads til alle

På Aarhus HF & VUC er der plads til alle, og vores kursister er forskellige både ift. alder, køn, etnicitet og baggrund. Du kommer til at gå på hold med andre voksne, der er på samme faglige niveau som dig.

Det er vigtigt for os at hjælpe dig godt igennem din uddannelsesforløb. Derfor har vi en række tilbud om hjælp og støtte, som du kan benytte dig af.

På AVU er der små sociale aktiviteter både på de enkelte hold og på tværs. I den første video  kan du se et klip fra sidste skoledag, som hvert år fejres med musik og dans. Den anden video er fra undervisningen.

Test dig selv

Er du i tvivl, om AVU er noget for dig? Tag vores test og bliv klogere.

Mød vores AVU-kursister

Vil du have overblik over dine muligheder?

Kom videre med fag på 9. og. 10. klasse