Aarhus HF og VUC logo
Søg
Close this search box.

GS Sommerkurser

Brug sommeren på at supplere din gymnasiale uddannelse

Om GS Sommerkurser

På GS-sommerkursus kan du kun supplere i ét fag og ét niveau. GS-sommerkurserne afsluttes inden studiestart i september og kan benyttes ifm. betinget optagelse. Du skal være opmærksom på, hvorvidt det pågældende videregående uddannelsessted accepterer betinget optag. Dette er f.eks. ikke muligt på Københavns Universitet (KU) og Copenhagen Business School (CBS). Du skal have en afsluttet gymnasial eksamen.

Sommerkurserne 2024 starter d. 8. juli 2024 og fortsætter til d. 2. august 2024 med efterfølgende eksamen.

Du kan ansøge om optagelse på GS-sommerkurser fra 1. marts 2024. 
Læs mere i vores folder.

Fag og niveauer

I skemaet til højre kan du se, hvilke fag og niveauer du normalt kan supplere i.

I vores
webshop vil du pr. 1. marts 2024 kunne se det aktuelle tilbud for sommerkurserne, herunder også den enkelte skoles udbud.

Mere om GS Sommerkurser

Vi tilbyder hjælp til dig, der har problemer uden for skolen, som begrænser dine muligheder for at kunne følge med i undervisningen. Vi tilbyder også hjælp til det faglige indhold, herunder til dig, der har problemer med læsningen.

Som GS-kursist skal du dog være opmærksom på, at det kan være vanskeligt at benytte dig af alle skolens støttefunktioner, som primært skyldes, at du går på et kursustilbud, der er komprimeret og intensivt.

Som kursist på GS-sommerkursus skal du være særlig opmærksom på, at der skal ansøges i meget god tid inden kursusstarten i juli, såfremt du har brug for SPS eller lignende støtte fra læsevejledningen.

Få svar på oftest stillede spørgsmål i vores FAQ.

Ansøgningsfristen for særlig støtte i forbindelse med sommerkurserne er 1. juni, men det skal forventes, at der er begrænset støttefunktion i forbindelse med sommerkurser.

Kom i gang med GS Sommerkurser

Tilmelding

Kursustilbud samt elektronisk ansøgning til GS-sommerkurserne åbnes 1. marts 2023.

Studievejledning

Studievejlederen sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Priser & SU

Betaling for GS-undervisning afhænger af, hvornår du blev færdig med din gymnasiale eksamen.