HF for kursister med autisme

For dig der har en diagnose inden for Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF)

Om ASF

En 2-årig HF-uddannelse for kursister med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF), som vi kalder for A-klassen.

Kravene for at blive optaget er en diagnose inden for ASF. Desuden skal du som minimum have en afsluttet 9. klasse med gode karakterer i dansk, engelsk og matematik. Du vil typisk gå i skole dagligt fra kl. 8.00-14.45, så for at komme i betragtning til klassen, kræver det, at du kan klare at møde stabilt ugens fem dage.

Undervisningen foregår struktureret og overskueligt. Der vil maks. være 12 elever i klassen. Alle får en mentor ved forløbets start.

A-klassen får sit eget undervisningslokale samt et separat lokale, som kan bruges til lektielæsning eller til at holde pause fra skoledagen.

Læs mere i folderen HF ASF.

Fag og niveauer

I skemaet til højre kan du se, hvilke obligatoriske fag og niveauer du skal have i A-klassen. Du skal have et kreativt fag, som i A-klassen er mediefag. Du skal vælge mellem en af følgende to fagpakker efter, du er startet hos os:

Science:
Pakkefag er Matematik B og Fysik C.
Valgfag er Fysik B.

Mennesker & Samfund:
Pakkefag er Samfundsfag B og Psykologi C.
Valgfag er Religion B.

Her kan du se læreplaner for alle HF-fag

Besøg i A-klassen

Alle brobygningsaktiviteter med fysisk fremmøde er aflyst.

Det har vi været nødt til  på grund af de nyeste retningslinjer fra sundhedsmyndighederne og undervisningsministeriet. Det er vi kede af, for vi mener, at det har stor værdi, at du som A-klasse-interesseret kan få viden om A-klassen, om optagelseskrav og om de rammer, som vi kan tilbyde.

Derfor vil vi vende tilbage med et virtuelt tilbud.

Kom i gang med HF for kursister med ASF

Henvendelse vedr. spørgsmål om ansøgning og optagelse kan ske ved at sende en mail til a-klassen@aarhushfogvuc.dk eller kontakte Ann Ravnsbæk telefonisk på tlf. 8732 2533.
Læs mere om optagelse, adgangskrav og ansøgningsfrist under Søg om optagelse.
Uddannelsen er SU-berettiget. Læs mere under Priser & SU.

Roter venligst din telefon for at se siden