HF STAGE

For dig, der gerne vil udvikle dit talent og arbejde med skuespil, kreativitet og fordybelse

Om HF STAGE

HF STAGE er et samarbejde mellem Teaterskolen Move’n Act og Aarhus HF. Her kan du i løbet af uddannelsens to år på én gang udleve dine scenekunstneriske ambitioner og tage en gymnasial uddannelse.

På Aarhus HF tager du en 2-årig HF, og du kommer til at gå i en klasse med andre målrettede studerende, der deler dine kreative interesser. Du får du dramatik på B-niveau og musik på C-niveau.

For at sikre tid og rum til fordybelse i både de boglige og de kreative fag vil nogle af teatertimerne hos Move’n Act foregå uden for den almindelige skoletid, fx i en introuge før skolestart, udvalgte weekends m.v. Vær opmærksom på, at der er deltagerbetaling for den del af uddannelsen der foregår hos Move’n Act.

Læs mere om adgangskrav, deltager betaling m.m. her: HF STAGE-folder

Dramaundervisning på Move'n Act

Teatertimerne på Move’n Act handler om skuespil, kreativitet, fordybelse, leg og dygtiggørelse. Du får chancen for at udvikle dit talent og prøve det af. I skiftende forløb beskæftiger du dig med skuespilteknik, krop og stemme og lærer at udtrykke dig - både som dig selv og gennem en rolle.

Du får lejligheden til at møde publikum flere gange, dels i form af visninger, dels ved en forestilling, der produceres hvert år i professionelle rammer.

Dramatik - mere end bare et fag

Hør, hvordan en borgmester, en gymnasieelev og en skuespiller har brugt faget drama til at blive klogere på sig selv og egen rolle ift. omgivelserne:

Fag og niveauer

I skemaet kan du se, hvilke fag og niveauer du skal have på HF STAGE. Der er studietur til Berlin på 1. år.

Din HF-eksamen er adgangsgivende til korte og mellemlange uddannelser. Hvis din drøm er at læse videre på universitetet, kan du tage et supplerende overbygningsforløb (SOF) på 3-4 mdr. efter din HF,

Her kan de se læreplaner for alle HF-enkeltfag

Kom i gang med HF STAGE

Vil du vide mere om HF STAGE, så kontakt studievejledningen.
Læs mere om optagelse, adgangskrav osv. under Søg om optagelse.
2-årig . HF-uddannelsen er gratis. Teateruddannelsen koster pr. halve år 4.750 kr. Forløbet er SU-berettiget. Læs mere under Priser & SU.

Roter venligst din telefon for at se siden