Aarhus HF og VUC logo
Søg
Close this search box.

HF Elitesport

Kombinér elitesport med en gymnasial eksamen

Om HF Elitesport

På Aarhus HF er vi Team Danmark Uddannelsespartner og samarbejder direkte med Team Danmark om elever under Team Danmark ordningen. Vi samarbejder også med Elite Sports Akademi Aarhus (ESAA) om særlige uddannelsesforløb for dig, som er ESAA-elev.

Vi kan også lave et HF Elitesport-forløb for dig, der f.eks. er kontraktfodboldspiller og eliteidrætsudøver uden at være med i Team Danmark eller ESAA.

Det betyder, at vi med afsæt i vores fleksible tilrettelæggelser via HF-enkeltfag kan tilbyde særligt gode rammer og muligheder for dig, som vil dyrke eliteidræt, samtidig med du tager en gymnasial eksamen.

Læs mere i vores brochure.

Om fag og niveauer

Din HF-uddannelse sammensættes via HF-enkeltfag, som du også har mulighed for at tage som online-undervisning. I skemaet til højre kan du se, hvilke HF-fag og niveauer der kræves for at få en gymnasial eksamen.

OBS! Når du tager en HF via enkeltfag, kan du have færre timer på skemaet end på andre ungdomsuddannelser og strække uddannelsen over lidt længere tid. Hvis du skal være berettiget til SU, skal du dog have mindst 23 ugentlige timer.

Book tid til samtale med studievejleder, som kan svare på spørgsmål og hjælpe dig med at lave et uddannelsesforløb tilpasset dine individuelle behov i forhold til fag, timetal og skema.

Kom i gang med HF Elitesport

Tilmelding

Læs mere om optagelse, adgangskrav og ansøgningsfrist.

Studievejledning

Studievejlederne sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Priser & SU

Der er deltagerbetaling på alle HF-fag. Der er mulighed for at søge om SU.