HF Stage

For dig, der gerne vil arbejde med skuespil, kreativitet og fordybelse.

Om HF Stage

HF Stage er et samarbejde mellem Teaterskolen Move’n Act og Aarhus HF. Her kan du i løbet af uddannelsens to år på én gang udleve dine scenekunstneriske ambitioner og tage en gymnasial uddannelse.

På Aarhus HF tager du en 2-årig HF, og du kommer til at gå i en klasse med andre målrettede studerende, der deler dine kreative interesser. Du får du dramatik på B-niveau og musik på C-niveau.

For at sikre tid og rum til fordybelse i både de boglige og de kreative fag vil nogle af teatertimerne hos Move’n Act foregå uden for den almindelige skoletid, fx i en introuge før skolestart, udvalgte weekends m.v. Vær opmærksom på, at der er deltagerbetaling for den del af uddannelsen, der foregår hos Move’n Act.

Læs mere om adgangskrav, deltager betaling m.m. i vores brochure.

Dramaundervisning på
Move'n Act

Teatertimerne på Move’n Act handler om skuespil, kreativitet, fordybelse, leg og dygtiggørelse. Du får chancen for at udvikle dit talent og prøve det af. I skiftende forløb beskæftiger du dig med skuespilteknik, krop og stemme og lærer at udtrykke dig – både som dig selv og gennem en rolle.

Du får lejligheden til at møde publikum flere gange, dels i form af visninger, dels ved en forestilling, der produceres hvert år i professionelle rammer.

Fag og niveauer

I skemaet kan du se, hvilke fag og niveauer du skal have på HF Stage. Der er studietur til Berlin på 1. år.

Din HF-eksamen er adgangsgivende til korte og mellemlange uddannelser. Hvis din drøm er at læse videre på universitetet, kan du tage et supplerende overbygningsforløb (SOF) på 3-4 mdr. efter din HF.

Her kan de se læreplaner for alle HF-enkeltfag.

Kom i gang med HF Stage

Tilmelding

Læs mere om optagelse, adgangskrav og ansøgningsfrist.

Studievejledning

Studievejlederne sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Priser & SU

Der er delvis deltagerbetaling på HF Stage. Forløbet er SU-berettiget.