Aarhus HF og VUC logo
Søg
Close this search box.

HF Stage

For dig, der gerne vil arbejde med skuespil, kreativitet og fordybelse.

Om HF Stage

HF Stage er et samarbejde mellem Teaterskolen Move’n Act og Aarhus HF. Her kan du i løbet af uddannelsens to år på én gang udleve dine scenekunstneriske ambitioner og tage en gymnasial uddannelse.

På Aarhus HF tager du en 2-årig HF, og du kommer til at gå i en klasse med andre målrettede studerende, der deler dine kreative interesser. Du får dramatik på B-niveau og musik på C-niveau.

For at sikre tid og rum til fordybelse i både de boglige og de kreative fag vil nogle af teatertimerne hos Move’n Act foregå uden for den almindelige skoletid, fx i en introuge før skolestart, udvalgte weekends m.v. Vær opmærksom på, at der er deltagerbetaling for den del af uddannelsen, der foregår hos Move’n Act.

Læs mere om adgangskrav, deltager betaling m.m. i vores brochure.

Dramaundervisning på
Move'n Act

Teatertimerne på Move’n Act handler om skuespil, kreativitet, fordybelse, leg og dygtiggørelse. Du får chancen for at udvikle dit talent og prøve det af. I skiftende forløb beskæftiger du dig med skuespilteknik, krop og stemme og lærer at udtrykke dig – både som dig selv og gennem en rolle.

Du får lejligheden til at møde publikum flere gange, dels i form af visninger, dels ved en forestilling, der produceres hvert år i professionelle rammer.

Fag og niveauer

I skemaet kan du se, hvilke fag og niveauer du skal have på HF Stage. Der er studietur til Berlin på 2. år.

Din HF-eksamen er adgangsgivende til korte og mellemlange uddannelser. Hvis din drøm er at læse videre på universitetet, kan du tage et supplerende overbygningsforløb (SOF) på 3-4 mdr. efter din HF.

Her kan de se læreplaner for alle HF-enkeltfag.

Kom i gang med HF Stage

Tilmelding

Læs mere om optagelse, adgangskrav og ansøgningsfrist.

Studievejledning

Studievejlederne sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Priser & SU

Der er delvis deltagerbetaling på HF Stage. Forløbet er SU-berettiget.