HF FUNDAMENTET

Få et fagligt og socialt fundament for at kunne tage en gymnasial, adgangsgivende eksamen

Om HF Fundamentet

HF FUNDAMENTET er et tilbud til dig under 30 år, der af forskellige årsager har svært ved at komme i gang med en gymnasial uddannelse, eller som tidligere har forsøgt uden at kunne gennemføre.

HF Fundamentet er et samarbejde mellem Aarhus HF & VUC og den sociale forening Fundamentet, hvor du kan få et fagligt og socialt fundament for at kunne få en gymnasial, adgangsgivende eksamen.

Du får det bedste fra to verdener:

  • Online-undervisning, som giver dig mulighed for at studere hjemmefra i et tempo tilpasset dine individuelle behov.
  • Fremmøde-undervisning via studieværkstedet i Fundamentet på Søren Frichs Vej. Her kan du – ud over at få opfyldt et socialt behov – få hjælp til opgaver, lektier og til at forstå og bruge IT-programmerne, som der bruges i online-undervisningen. Fremmøde-undervisningen er frivillig.

Hver kursist får en personlig mentor hos Fundamentet, og du kan bruge alle øvrige tilbud om støtte og fællesskab, som Fundamentet råder over. Hver uge vil en lærer fra Aarhus HF & VUC være til stede hos Fundamentet, for at give individuel faglig støtte og lave korte undervisningssekvenser.

Læs mere om HF Fundamentet i vores folder: HF Fundamentet

Fag og niveauer

Uddannelsen starter op to gange, hvor hver opstart har plads til 8 kursister. Første start er den 17. august, og næste og sidste start er den 31. august.

Mere information kan fås ved henvendelse til Marie Vestergaard, studievejleder Aarhus HF og VUC, mve@aarhushfogvuc.dk eller Jan Houborg Andersen, leder af Fundamentet, jan@fundamentet.org

OBS! For at kunne modtage SU kræver det et ekstra fag på skemaet. Kontakt studievejledningen for nærmere info.

HF Fundamentet er en del af Alle unge med imidt, der er støttet af Den Europæiske Socialfond og Region Midtjylland.

 

Kom i gang med HF Fundamentet

Hvis du vil vide mere om HF Fundamentet, så kontakt studievejledningen. Læs mere om optagelse, adgangskrav og ansøgningsfrist under Søg om optagelse.
Der er deltagerbetaling på alle HF-fag. Har du mindst 23 timer om ugen er du SU-berettiget. Læs mere under Priser & SU.

Roter venligst din telefon for at se siden